Enner Valencia transferini duyurdular!

Bu sezon son yılların en çok hücum oyuncusuna sahip olmasına rağmen ciddi sıkıntılar çeken ve son olarak Medipol Başakşehir karşılaşmasına forvetsiz çıkan Galatasaray'da yeni sezon öncesinde hücum rotasyonunda değişiklik kaçınılmaz görünüyor. Florin Andone ile yollarını ayıracak olan Galatasaray için yedek forvet olarak Enner Valencia'nın adı geçmeye devam ediyor.

Meksika basını, Galatasaray için flaş bir iddia ortaya attı.. Sosyal medya hesabından Tigres'e veda eden ve bonservisi elinde olan Ekvadorlu golcü Enner Valencia'nın Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduğu kaydedildi. 30 yaşındaki forvete MLS'ten de çok cazip teklifler geldiği ancak tecrübeli forvetin Avrupa'ya dönmek istediği ve Galatasaray'ın en ciddi aday olduğu iddia edildi. Geçen senelerde de ismi Galatasaray ile anılan Valencia, Meksika'ya transfer olmadan önce Premier Lig'de West Ham ve Everton formaları giymişti.

Enner Valencia bu sezon 29 maçta görev yaparken 2 gol - 5 asistle mücadele ederken, toplamda 1919 dakika görev yaptı. Hücumda sağ ve sol kanatta da görev yapabilen Enner Valencia, milli takım formasıyla da bugüne kadar 54 maçta 31 gol kaydetti.

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0