Fabinho, Galatasaray'a sıcak bakıyor!

Fabinho
Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek ve aynı zamanda gençleştirmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, scout ekibinin raporlarını ayrıntılı olarak inceleyerek transfer dönemindeki yol haritasını belirlemeye çalışıyor. Gündeme gelen son isim Sao Paulo'dan ayrılması beklenen Fabinho oldu.

Sao Paulo'nun B takımında forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Fabinho için Anderlecht ile Club Brugge arasındaki rekabete Galatasaray da dahil oldu. Voetbal24'ün haberine göre; Galatasaray, sözleşmesi sona erecek olan Sao Paulo forması giyen Fabinho'ya, oyuncuya talip olan Anderlecht ve Club Brugge'den daha iyi bir ücret önerdi. Oyuncu da Avrupa Kupaları'nda sürekli mücadele etmesinden dolayı Galatasaray'a sıcak bakıyor.

FABINHO KİMDİR? 
Sao Paulo'nun B takımında orta sahada forma giyen Fabinho, 18 Kasım 1999 doğumlu. Genç oyuncu A Takım formasıyla 1 karşılaşmada görev aldı. Piyasa değeri Transfermarkt'a göre 50 bin Euro olarak gözüken genç oyuncu potansiyeli yüksek isimler arasında gösteriliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0