Fatih Terim, Rize karşısında Falcao'ya güveniyor!

Radamel Falcao
Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen Süper Lig yaklaşık 3 ay aradan sonra yeniden başladı. Liglere verilen ara öncesinde seyircisiz oynanılan Beşiktaş maçında iki puan bırakan Galatasaray, zirve iddiasını sürdürmek ve şampiyonluk yürüyüşünü başlatmak için Çaykur Rizespor deplasmanında mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda. Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim yıldız oyuncusu Radamel Falcao'ya güveniyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da 8 haftalık final periyodunda sahne Radamel Falcao'nun olacak. Pandemi sürecinde Florya'daki hazırlıklarda formu ile dikkat çeken Kolombiyalı golcü takdir topladı.

Teknik direktör Fatih Terim ve ekibi, Falcao'nun antrenman performansından ve fiziksel olarak iyi durumda bulunmasından memnun kaldı. Yıldız futbolcunun bu durumu 8 haftalık zorlu fikstür öncesi herkesi umutlandırdı. Sezon başında Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olan Kolombiyalı forvet, ligin ilk yarısında yaşadığı aşil tendonundaki problem nedeniyle uzun süre forma giyememiş ve istenen katkıyı sağlayamamıştı.

Ligin ikinci devresiyle beraber toparlanan tecrübeli forvet; Denizlispor, Konyaspor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği (2) ve Sivasspor maçlarında gol attı. Formunun zirvesinde iken lige 3 aylık ara verilmesinin Falcao'nun performansını nasıl etkileyeceği merak ediliyordu. Kolombiyalı oyuncu ise antrenmanlarda "hazırım" mesajı vererek sarı-kırmızılı teknik heyeti rahatlattı. Onyekuru, Feghouli, Belhanda ve Ömer ile Falcao'yu destekleyecek ve onu rahatlatacak olan Teknik Direktör Fatih Terim, hücum konusunda sıkıntı yaşamak istemiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0