Florin Andone: Galatasaray çok farklı bir kulüp.

florin andone galatasaray
Çaykur Rizespor deplasmanında yaşadığı sakatlıkla sezonu kapatan Florin Andone, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla Galatasaray'a veda etti. Rumen golcü taraftarlara teşekkür ederken Galatasaray forması giymenin de harika bir duygu olduğunu ifade etti. 

Florin Andone'nin açıklaması şu şekilde: 
Bu sezon geçirdiğim iki sakatlıkla birlikte, sezon benim için bitti. Bu harika kulübe gelirken hayalini kurduğum golleri atamadığım için çok üzgünüm. Futbolumu sergileme imkanına sahip olamadığım için birçok insanı hayal kırıklığına uğrattığımı hissediyorum. Birçok insanı hayal kırıklığına uğrattım. Tüm kalbimle özür diliyorum. İki ağır sakatlık yaşadım. Ancak tüm bunlara rağmen ayrıcalıklı Galatasaray formasını giymek benim harika bir duygu. Galatasaray çok farklı bir kulüp. Üzgünüm. Galatasaray'da çok fazla olumlu şey yapamamama rağmen, bu formayı giyip, bu kulübü temsil ettiğim için ayrıcalıklı hissettim. Sevginiz ve tutkunuz için, dünyanın en iyi taraftarlarından biri olduğunu gösteren Galatasaray taraftarına teşekkür ederim.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0