Galatasaray, Başakşehir deplasmanında 5 yıldır kazanamıyor!

galatasaray başakşehir
Galatasaray, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 29. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma ligin kaderini belirleyecekken Cimbom'da hedef galip gelerek şampiyonluk yarışına ortak olmak. 

Galatasaray'da Başakşehir karşılaşmasının hazırlıkları tamamlanırken Cimbom zorlu deplasmandan galip ayrılarak şampiyonluk şansını sürdürmenin niyetinde. Sarı-kırmızılılarda kritik karşılaşma öncesi ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Galatasaray, Başakşehir'e karşı deplasmanda 5 yıldır kazanmıyor. cimbom, Başakşehir deplasmanında son galibiyetini 3 Ekim 2015'de Hamza Hamzaoğlu yönetimindeyken Lucas Podolski'nin golüyle 1-0'lık skorla elde etmişti. O tarihten beri oynanan karşılaşmalarda Galatasaray, Başakşehir deplasmanında galibiyet elde edemedi. Bu yıl Kadıköy'de 20 yıllık galibiyet hasretini sona erdiren Cimbom'da hedef Başakşehir'i de deplasmanda devirerek hep hasrete son vermek hem de şampiyonluk yarışına ortak olmak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0