Galatasaray dört yerli isimle anlaştı!

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları şimdiden başlarken bonservisi elinde olan yerli futbolcuları takıma dahil etmek ilk hedef konumunda yer alıyor. Cimbom bu doğrultuda sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Semih Kaya ile anlaştı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Bu sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray, gelecek sezon için de çalışmalarına devam ediyor. Tekrar Şampiyonlar Ligi'ne gitmek isteyen sarı-kırmızılar, iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Koronavirüs nedeniyle çalışmalarına hız veren Cimbom'da birçok yıldız futbolcu ile görüşme de gerçekleştirildi. Transferde bonservis bedeli ödemek istemeyen Galatasaray, bu nedenle sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolculara yönelmişti. 

DÖRT YERLİ İLE ANLAŞMA TAMAM
Yerli operasyonuna devam eden Cimbom, anlaşma sağlanan 4 futbolcunun ardından transferde yeniden atağa kalktı. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de gösterdiği başarılı performans ile adından sıkça söz ettiren yıldız futbolcu için girişimlerini sıklaştırdı. Sezon başında Fulham'dan Seri'yi, Southampton'dan Lemina'yı kiralayan Galatasaray, sözleşmelerdeki 18 ve 16 milyon Euro olan satın alma opsiyonlarını kullanmayacak.

SON BOMBA AYTAÇ KARA!
Mert Hakan Yandaş takviyesi ile ilk 11'ini güçlendirecek sarı-kırmızılılar yedek orta saha için aradığı ismi buldu: Aytaç Kara. Kasımpaşa'da 27 maçta 8 gol-2 asistlik performans sergileyen Aytaç için Fatih Terim'den de onay çıktı. 27 yaşındaki oyuncunun Kasımpaşa ile bir yıl daha sözleşmesi bulunurken kontratındaki özel maddeye göre takım küme düşerse serbest kalma opsiyonu da var.

TRANSFER DURUMU SEZON SONU
Yabancı kontenjanı dolu olduğu için transferde mecburen yerliye yönelen Galatasaray şu ana kadar Sivasspor'dan Mert Hakan Yandaş-Emre Kılınç ikilisinin yanı sıra Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan ve Sparta Prag'dan Semih Kaya ile anlaşma sağladı. Kasımpaşa'dan Aytaç Kara da listeye eklendi ve transfer durumu sezon sonunda belli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0