Galatasaray, Stephane Ruffier'ı istiyor!

Stephane Ruffier
Galatasaray'da Çaykur Rizespor deplasmanında kötü bir sakatlık geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalması beklenen Fernando Muslera'nın alternatifi aranıyor. Sarı-kırmızılılar Muslera'nın yokluğunda kaleyi tecrübeli bir isme teslim etmeyi planlıyor. 

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yaşadığı sakatlık sonrasında kaleci arayışları başladı. Cimbom'da hedef Muslera'nın yokluğunda kaleyi tecrübeli bir isme teslim etmek. Manu Lonjon'un haberine göre; Galatasaray, Saint-Étienne'in 33 yaşındaki kalecisi Stephane Ruffier için girişimlerde bulunuyor. Ruffier şu an için Saint-Étienne'den ayrılmayı düşünmüyor. Ruffier'nin, Saint Etienne için sembol bir isim olmasından dolayı Fransız kulübünün de bu transfere izin vermeyeceği belirtildi.

STEPHANE RUFFIER KİMDİR? 
27 Eylül 1986'da Fransa'nın güneybatısında yer alan Bayonne'da doğan Stephane Ruffier futbola Monaco'da başladı. 2006'da Bayonne'ye kiralanan Fransız gazeteci 2007-2012 yılları arasında Monaco forması giydi. 2012'de ise 3 milyon Euro karşılığında Saint-Étienne'e transfer olan Stephane Ruffier, bu  forma altında 383 maça çıktı ve kulübün efsaneleri arasına girdi. Saint Etienne ile 1 yıl daha kontratı olan Ruffier, bu sezon 30 maçta kalesinde 49 gol gördü. 33 yaşındaki kaleci 6 maçta kalesini gole kapatmayı başardı. Ruffier, Fransa Milli Takımı'na 3 kez çağrılırken milli forma altında toplam 270 dakika süre aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0