Maicon kalmayı kabul etti!

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında Al-Nasr'a kiraladığı ve sezon sonunda bonservisini vermeye hazırlandığı Maicon, kulübünde kalmaya karar verdi. Suudi ekibinde kaptanlık bandını takan  ve son olarak şampiyon olan kadronun önemli bir parçası olan Brezilyalı savunmacı kendisine önerilen 3 yıllık sözleşmeyi kabul etti.

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre; 1.5 yıldır Al-Nasr'da kiralık olarak forma giyen Maicon kulübünde kalmaya karar verdi. Galatasaray ile sözleşmesi gelecek sezon sonuna kadar devam eden Brezilyalı oyuncu için 3.5 milyon Euro ödemeyi kabul eden Suudi kulübü, bir süredir tecrübeli savunma oyuncusuyla da görüşmelerini sürdürüyordu. Galatasaray'dan yıllık 2 milyon Euro kazanan ve kiralama anlaşması gereğince Al-Nasr tarafından ödenen bu bedel üzerinden 3 yıllık yeni bir sözleşmeyi kabul eden Maicon böylelikle transferin gerçekleşmesini de sağlamış oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0