Mamadou Fofana: Galatasaray'a gelmeyi çok isterim.

Mamadou Fofana
Galatasaray’ın transfer gündemindeki Mamadou Fofana, Fanatik gazetesine özel açıklamalarda bulundu. 22 yaşındaki stoper isminin Galatasaray ile anılmasından dolayı onur duyduğunu ifade ederken Fatih Terim'e çok saygı duyduğunu ifade etti. 

Mamadou Fofana'nın açıklamaları şu şekilde: 
Türkiye’ye yabancı değilim. Daha önce Alanyaspor’da görev yaptım. Şimdi de takımım Metz için mücadele ediyorum ama Galatasaray’la adımın anılması beni onurlandırdı. Her futbolcu büyük takımlarda oynamak ister. Benim de tek amacım futbol oynayarak takımıma katkıda bulunmak. Benim için futbol bir sevda.

GALATASARAY BENİ ÇOK ETKİLEMİŞTİ
Galatasaray çok büyük kulüp. Metz’le 2 yıllık kontratım var. Transfer işlerinde tabii ki konuşarak her şey çözülür ve umarım tekrar Süper Lig’e dönerim. Süper Lig, Avrupa’daki birçok ligden daha kaliteli ve gün geçtikçe de kalitesini artırıyor. Galatasaray’ın taraftarları çok iyi, futbolcuları da üst seviyede. Alanyaspor forması giydiğim dönemde Galatasaray beni çok etkilemişti. Özellikle Bafetimbi Gomis’e karşı oynarken çok zorlandığımı hatırlıyorum...

FATİH TERİM ÇOK ÖNEMLİ BİR TEKNİK ADAM
Emre Akbaba da şu anda Galatasaray’da ve benim çok iyi arkadaşım. Kendisiyle beraber oynadık. Hem futbolunu hem de karakterini beğeniyorum. Umarım çok başarılı olur. Ayrıca Galatasaray’ın başında dünyanın saygı duyduğu, çok önemli bir teknik adam var. Fatih Terim’in gençlere çok önem verdiğini de biliyorum. Zaten başarıları ortada. İnşallah birlikte çalışırız.

GALATASARAY'A GELMEYİ ÇOK İSTERİM
Fransa’da koronavirüs sebebiyle sezon bitti. Yeni sezon için pazartesi günü antrenmanlara başlıyoruz. Tekrar söylemek isterim ki, kulüpler anlaşırsa Galatasaray’a gelmeyi çok isterim. Dostum, ağabeyim dediğim menacerim Kaan Toker bu görüşmeleri sürdürüyor. Umarım sonunda transfer gerçekleşir. Şu anda benim tek düşündüğüm futbol oynamak. Eğer Galatasaray gibi çok büyük bir kulüpte oynarsam, hayalim Manchester City’nin son durağım olması ve bu hayalimi gerçekleştirmek için çalışıyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0