Muslera gelene kadar Claudio Bravo!

Rize deplasmanında rakibinin darbesi sonrasında ayağı kırılan ve gelecek sezonun ilk yarısında dönmesi beklenmeyen Fernando Muslera için Galatasaray'da transfer ekibi alternatif isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim de, en azından yarım sezonluğuna da olsa kaleyi devredebileceği tecrübeli bir isme sıcak bakıyor.. Bu kapsamda Şili basını flaş bir iddiayı gündeme getirdi ve Claudio Bravo'yu isteyen takımlar arasında Galatasaray'ın olduğunu duyurdu! 

Şili'de yayın yapan Alairelibra; İngiliz devinden ayrılmak için gün sayan Bravo'nun yeni takımının kısa sürede belli olacağını duyururken, yıldız oyuncunun eşinin sosyal medyada yaptığı "Geri sayım başladı." paylaşımı üzerinden bir haber paylaştı. Haberin çevirisi ise şu şekilde..

"Londra, İstanbul veya Glasgow: Bravo - Pardo ikilisi nereye gidiyor? Şilili kaleci Arsenal, Galatasaray ve ya Celtic takımlarından birine gidiyor. Carla Pardo, bu transfer öncesinden sosyal medya hesabından bir görüntü paylaştı ve "geri sayımı" başlattı. Tüm bulgular Claudio Bravo'nun Manchester City'de kariyerine devam etmeyeceğine kesinlik kazandırıyor. Şilili kaleci 3 Avrupa kulübünün yoğun ilgisiyle karşılaştı ve karısı Carla Pardo da bu transferi doğrular nitelikte bir paylaşım yaptı. "Geri sayım başladı" yazısı ile beraber instagram hesabından paylaşım yapan Carla Pardo, üzgün bir emoji kullandı. Bravo'ya son teklif, kısa süre önce İngiliz takımı Arsenal'den geldi. Takım garanti bir kaleci arıyor ve Bravo ile beraber Joe Hart ile de yakından ilgileniyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray'da Uruguaylı Fernando Muslera'nin yaşadığı ağır sakatlık sonrası kulüp yetkilileri rotasını Bravo'ya çevirdi. Bravo, İstanbul kulübünün kalesine geçmek için yeterli tecrübeye sahip. Ve son olarak Celtic, onu Glasgow'a bekliyor olabilir. Onlar Avrupa'nın en sadık taraftar kitlesinden birine sahip muhteşem bir ekip."

OKAN KOCUK YETERSİZ KALDI
Teknik direktör Fatih Terim, yıldız kaleci Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında Okan Kocuk'u kalede denemek istemişti. Ne Rizespor ne de Gaziantep FK ile oynanan maçlarda başarı sağlayamayan Okan Kocuk'u teknik direktör Terim'in birinci kaleci olarak yeterli bulmadığı ve bu nedenle kısa sürede takıma katkı sağlayabilecek tecrübeli bir ismin transferine sıcak baktığı belirtildi.

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0