Nagatomo yerine Caner Erkin iddiası!

Yeni sezonda kadrosundaki yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, sol bek Yuto Nagatomo ile yollarını ayırmaya hazırlanırken o bölgeye sürpriz bir isim gündeme geldi. Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona erecek olan ve takımdan ayrılmaya hazırlanan Caner Erkin'in adı son zamanlarda Galatasaray ile anılmaya başladı..

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon sonunda yolların ayrılacağı Yuto Nagatomo'nun yerine Caner Erkin hamlesi yapılacağı iddia edildi.. Liglerin tekrar başlamasının ardından ilk 11'deki yerini genç oyuncu Rıdvan Yılmaz'a kaptıran Caner Erkin ile yolların ayrılması kesinleşti. Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 750 bin Euro maaş ve 4 bin Euro maç başı ücreti alan Caner'e bu rakamın yarısından daha azı teklif edildi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da kadroda düşünmediği 31 yaşındaki sol bek için Galatasaray devreye girdiği ifade edildi. Japon oyuncu Yuto Nagatomo'nun yerine sol bek arayışlarında olan sarı-kırmızılılar bir süredir alternatiflere bakıyordu. Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre hamlelerini yapan sarı-kırmızılılar eski yıldızını gündemine aldı. Fenerbahçe'nin de istediği ancak sarı-lacivertli taraftarlar ile arası pek iyi olmayan Caner'in son kararı şimdiden merak edilmeye başlandı

Oyuncunun menajeri Batur Altıparmak ise geçtiğimiz günlerde Radyospor'a yaptığı açıklamada "Caner'le konuştuk. Beşiktaş'ın niyetinin başka olduğunu anladık. Sol bek alınıyor, Rıdvan'a şans veriliyor. Caner, Beşiktaş'ın planlamasında yok. Beşiktaş'ta devam etmemeye karar verdik." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0