Omar Elabdellaoui, Galatasaray'a çok yakın!

Omar Elabdellaoui
Galatasaray'da Mariano'nun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle sağ bek için transfer çalışmaları hızlandı. Cimbom, Olympiakos'tan ayrılması beklenen Omar Elabdellaoui ile anlaşmaya yakın. 

Süper Lig'de 2019-20 sezonunu zirvede tamamlamak adına takım hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda. Mariano'nun sözleşmesinin bitiyor olması nedeniyle sağ bek arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, daha önce de gündemine gelen Omar Elabdellaoui ile anlaşmak üzere. Galatasaray'ın Norveçli oyuncuya yönelik ilgisini ilk olarak duyuran Fransız gazeteci Manu Lonjon, görüşmelerde ilerleme kaydedildiğini ve tecrübeli sağ bekin Galatasaray'a imza atabileceğini söyledi. 

FCN Blog ekibi olarak Omar Elabdellaoui transferiyle ilgili olarak Yunanistan'da yayın yapan Live Sport'ta görev yapan gazeteci Stelios Stergiadis ile konuşmuş ve nasıl bir oyuncu olduğunu sizler için ortaya çıkarmıştık. Bu röportajı okumak için buraya tıklayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0