ÖZEL | Efe Güven'e 2 yıllık yeni sözleşme!

Efe Güven
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin ve Avrupa'daki basketbol organizasyonlarının askıya alınmasının ardından Galatasaray'da yeni sezonun planlaması başladı. Sarayın Sultanları'nda başantrenör Efe Güven'in sözleşmesinin uzatılması için görüşmeler sürüyor.

Geçtiğimiz yıl düşük bütçeyle ligde yarı final oynayan ve taraftarın taktirini kazanan, bu sezon ise Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin tescil edilmesiyle ligi 2. sırada bitilerek gelecek sezon EuroLeague'e katılım hakkı kazanan Galatasaray'da yeni sezonun planlaması başladı. Sarayın Sultanları'nda geçen 2 sezonda yaptığı başarılı işlerle taraftarın taktirini kazanan ve sevdiği isimlerden biri olan Efe Güven'in sözleşmesi uzatılacak. Yönetimle tecrübeli koçun görüşmeleri sürdürdüğü öğrenilirken Efe Güven'in sözleşmesinin 2 yıllığına uzatılması için tarafların anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.


****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0