Radamel Falcao'nun durumu belli oldu!

Gaziantep FK karşısında dün akşam hakem katliamı yaşayan ve zirve yarışında 2 puan kaybeden Galatasaray'da karşılaşmanın 80.dakikasında sakatlanarak kenara gelen Radamel Falcao'nun durumu belli oldu. Kolombiyalı oyuncunun arka adalesinde zorlanma tespit edildi.

Gaziantep karşısında takımının beraberlik golünü kaydeden ve 80.dakikasında arka adalesinde yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edemeyen Galatasaray'da yıldız oyuncu Radamel Falcao'nun durumu belli oldu. Bu sezon sakatlıklardan dolayı uzun bir süre takımdan ayrı kalan Kolombiyalı yıldız oyuncunun hafta sonu oynanacak Başakşehir karşılaşmasında 45-60 dakika arasında forma giymesi bekleniyor. Radamel Falcao için resmi siteden yapılan açıklama şu şekilde..

Oyuncumuz Radamel Falcao’nun, bugün sponsor hastanelerimizden Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde yapılan tetkikleri sonrasında, sağ arka alt adale grubunda birinci derece zorlanma (kısmi kas hasarı ve kanama) tespit edilmiştir.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0