Sol bek rotasyonu Göztepeli isimle tamamlanacak...

Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nagatomo sonrası sol bek rotasyonunda Saracchi tek başına kalacak. Teknik patron Fatih Terim, bu bölge için Göztepe'nin tecrübeli ismi Berkan Emir'i düşünüyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Göztepe forması giyen Berkan Emir'in iyi bir rotasyon oyuncusu olabileceğini düşündü ve sarı-kırmızılı yönetimden 32 yaşındaki futbolcunun transfer edilmesini istedi. Tecrübeli çalıştırıcı, Ömer Bayram'ı orta sahada kullanmak istiyor. Bu nedenle, Berkan Emir transferinde ısrarcı davranıyor. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Berkan Emir, bu sezon Göztepe forması ile 24 mücadeleye çıktı. Emir, bu mücadelelerde 3 gol, 2 asist kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0