Oğulcan Çağlayan, Rizespor'la sözleşmesini feshetti, Galatasaray'a geliyor!

Oğulcan ÇağlayanGalatasaray'ın transfer gündeminde yer alan ve sarı-kırmızılıların her konuda anlaştığı iddia edilen Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor ile olan sözleşmesini feshetti. Rizespor'un sırf Galatasaray alamasın diye hukuksuz bir şekilde sözleşmesini uzattığı Oğulcan, bu durum üzerine bugün kulüple olan sözleşmesini sonlandırdı.

Geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor, Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesini tek taraflı olarak uzattığını açıklamıştı. Hukuksuz bir şekilde yapılan uzatmayla ilgili Oğulcan harekete geçti ve avukatlarıyla görüştükten sonra Rizespor ile olan sözleşmesini feshetti. Sinan Yılmaz'ın haberine göre; 24 Haziran Çarşamba günü, Oğulcan avukatına vekaletname verdi ve bu sözleşmenin bozulmasını talep etti. Oğulcan Çağlayan ve Avukatı, 26 Haziran’da amaçlarına ulaştı. TFF resmi internet sitesinde Çaykur Rizespor ile Oğulcan Çağlayan arasındaki sözleşmeyi fesih olarak sitesine yansıttı.  Bunun üzerine ligin bitimine 6 hafta kala Çaykur Rizespor ile Oğulcan Çağlayan arasındaki ipler kopmuş oldu. Oğulcan Çağlayan yarın takım arkadaşlarıyla vedalaşıp şehri terk edecek. 

oğulcan çağlayan sözleşmesini feshetti

OĞULCAN, GALATASARAY'A GELİYOR
Çaykur Rizespor ile sözleşmesini fesheden Oğulcan Çağlayan'ın Galatasaray ile her konuda anlaştığı ve transfer döneminin açılmasıyla birlikte resmi sözleşmeye imza atarak sarı-kırmızılı formayı giyeceği ifade ediliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0