Tuğberk Tanrıvermiş: Emin büyük bir gelecek vaadediyor!

Galatasaray'da bu sezon altyapıdan yetişerek savunmada rotasyona giren ve son olarak Başakşehir maçında 35 dakika forma giyen Emin Bayram gösterdiği performansla alkış alırken, genç oyuncuyu eski antrenörü Tuğberk Tanrıvermiş yorumladı. Daha önce Galatasaray altyapısında görev yapan ve U14 takımında Emin Bayram'ın teknik direktörlüğünü yapan Roma'nın genç antrenörü Tanrıvermiş, genç oyuncunun büyük bir potansiyeli olduğunu belirtti.

Tuğberk Tanrıvermiş genç oyuncu için "Çok çalıştı ve hep üzerine koydu. Örneğin Fulya’da bir Beşiktaş maçı vardı. Kritik bir gol atmıştı. Zaman zaman önlibero da oynadı. Çalışkanlığı ile kendi yaş grubunda milli takıma seçildi. Ayaklarını çok geliştirdi. Hava topları ciddi bir artısı.. Şuan itibariyle 1.86 boyunda ve 1-2 cm daha uzayacak. Fizik olarak da kuvvetlenirse çok iyi yerlere gelecek. Oyun görüşü iyi ve gelişmeye açık... Yaşının üzerinde bir olgunlukla oynadı. Donk’un iki pasında gelişi güzel uzun top yapmadı. Bilerek ve görerek ileriye vurdu." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0