10 sene sonra tekrar Galatasaray'da buluşuyorlar...


Galatasaray'da bu sıralar gündemi meşgul eden bir diğer konu da Arda Turan ve Caner Erkin. Yabancı kısıtlaması sonrası transfer ihtimalleri daha da artan oyuncular için son karar bekleniyor. Eğer iki transfer de gerçekleşirse iki oyuncu 10 sene sonra tekrar Galatasaray forması altında buluşacak.

Sabah gazetesinin haberine göre; TFF'nin yeni sezon için getirdiği sahada 8 yabancı kısıtlaması sonrasında Galatasaray'ın yol haritası da şekillendi. Sarı-kırmızılılar, Belhanda'yı satıp 10 numaralı formayı Emre Akbaba'ya vermeyi planlarken, yeni transfer Emre Kılınç da Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartla üstü çizilen Feghouli yerine en önemli hücum silahı olacak. Bu iki oyuncunun forması şimdiden garanti gözüküyor. İlk 11'deki 3'üncü Türk ise Muslera dönene kadar görev yapacak yeni kaleci olacak. Bu mevki için ise Başakşehir'den Volkan Babacan en ciddi aday. Yuvaya dönmesi beklenen Arda Turan ve sol beke düşünülen Caner Erkin yabancı sınırlaması sayesinde Emre Akbaba ile Emre Kılınç'tan sonra ilk 11'e yazılacak yerli futbolculardan olmaya çalışacaklar. Caner ile Arda 2009-2010 sezonunda Galatasaray'da birlikte forma giymişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0