Abdurrahim Albayrak: Çin'de çıkan virüs Galatasaray'ı yaktı..

Abdurrahim Albayrak
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak uzun süren suskunluğunu bozdu ve A Spor'a konuştu. Oyunculara borç olmadığını söyleyen Albayrak, yabancı kuralının tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini de ifade etti. 

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde: 
Yabancı kuralını detaylı konuşsaydık, başkanlar seviyesinde toplansaydık, teknik heyetlerin görüşünü alsaydık keşke. Yabancıları 1 yılda elinizden çıkaramayacağımıza göre, bunu yıllara yaysaydık çok daha iyi olurdu. Bu alınan karar, kulüpler için son derece zararlıdır. Bir an önce bu karar tekrar gözden geçirilmeli. Bazıları '6 ay futbolcu para almamış' diyor. En az 3-4 sefer para dağıttık futbolculara. 2.5 yıldır personel ayın 1'inde maaşını alır. Bu hepimizin başarısı. Galatasaray başkanı hasta, işler aksıyor demesinler diye, gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Galatasaray'ı Çin'den gelen o mikrop durdurdu. Yoksa Galatasaray yine bu sezon şampiyon olacaktı. Çin'den çıkan virüs hem dünyayı, hem Galatasaray'ı yaktı.

Eski Açık'ın yeni bölümünde yabancı sınırı konuşuldu:
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0