Akhisar'ın yıldız adayı için anlaşma sağlandı!

TFF'nin yabancı kontenjanını düşürmesiyle kadrosunu yerli isimlerle takviye etmeye başlayan Galatasaray'da yeni sezon öncesi gençleştirme ve yerlileştirme hamleleri sürüyor. Galatasaraylı yöneticiler, scout ekibinin bir süredir takip ettiği ve teknik direktör Fatih Terim'in de onay verdiği 20 yaşındaki Ali Kaan Güneren'in transferini bitirmeye çok yakın..

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; yeni sezonda kadrosunu hem gençleştirmek hem de yerli oyuncu grubundaki kaliteyi arttırmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Kurmaylarıyla birlikte toplantılar yapan İmparator, geniş kapsamlı bir transfer listesi hazırlarken TFF 1.Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor forması giyen Ali Kaan Güneren'in transfer edilmesini istedi. Forvet arkasında ve orta sahanın merkezinde forma giyen 20 yaşındaki oyuncu için harekete geçen Galatasaraylı yetkililer, Ege ekibiyle yaptıkları ilk görüşmede prensip anlaşmasına varırken genç oyuncuyla da anlaşma sağladı. Yapılan görüşmelerin ardından Ali Kaan Güneren'in transferinin Akhisarspor'un önümüzdeki hafta oynayacağı play-off maçlarının ardından resmileştirilmesi bekleniyor.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, genç oyuncuyu bu sezon hem scout ekibine hem de yardımcılarına bir çok kez izlettiği öğrenildi. Yüksek top tekniği, doğru pozisyon olması ve çabukluğuyla dikkat çeken Ali Kaan, bu sezon 11 maçta forma giydi ve 1 golle takımına katkı sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0