Al Wahda, Falcao'ya talip!

Radamel Falcao
Galatasaray'ın sezon başında büyük uğraşlar sonucu kadrosuna kattığı ancak sakatlıklar sebebiyle çok fazla forma şansı bulamayan ve beklentilerin altında kalan Radamel Falcao'ya talip çıktı. Falcao'ya, Arabistan ekiplerinden teklif geldiği iddia edildi.

Sezon başında Fransız ekibi Monaco’dan transfer edilen ancak yaşadığı sakatlıklar sebebiyle ara ara takımdan uzak kalan Radamel Falcao’ya Suudi Arabistan’dan transfer teklifi geldiği iddia edildi. İspanyol basını, 34 yaşındaki golcüye Suudi ekibi Al Wahda’nın talip olduğunu yazdı. Haberde Galatasaray'ın maddi zorluklar yaşadığı ve Kolombiyalı golcünün 5 milyon Euro'luk maaşından kurtulmak istediği ifade edildi.  

GALATASARAY İLE 2022 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR  
Galatasaray, Radamel Falcao’yu Fransa Ligue 1 ekibi Monaco’dan bedelsiz olarak transfer etmişti. Sarı-kırmızılıların 3 yıllık sözleşme imzaladığı yıldız golcünün 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.  Radamel Falcao yaşadığı sakatlıklar sebebiyle sezonun geride kalan kısmında 22 maçta sarı-kırmızılı formayı giyebildi. 22 maçın 17 tanesine ilk 11’de başlayan ve 1489 dakika sahada kalan Kolombiyalı yıldız 11 gol kaydetti. 34 yaşındaki forvet attığı 11 golün yanı sıra 1 tane de asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0