Alex Hamilton resmen Galatasaray'da!

Alex Hamilton
Ertuğrul Erdoğan'ın sözleşmesini uzatmasının ardından transfere hız veren ve yerli rotasyonunu Barış Ermiş, Ragıp Berke Atar, Eray Aydoğan ile güçlendiren Galatasaray, oyun kurucu pozisyona önemli bir takviye yaptı. Galatasaray, Rishon’dan Alex Hamilton'ı transfer ettiğini resmen açıkladı. 

Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi'nde sezonu 3. sırada tamamlayan ve gelecek sezon Basketball Champions League'nde mücadele edecek olan Galatasaray Doğa Sigorta oyun kurucu pozisyonunu Alex Hamilton ile takviye etti. Tai Webster ve Can Korkmaz'ın takımdan ayrılmasının ardından oyun kurucu pozisyonu için arayışlara başlayan Galatasaray, TOFAŞ'tan Barış Ermiş'i kadrosuna katmıştı. Geçtiğimiz yıllarda yaşadığı sıkıntıyı yaşamamak adına oyun kurucu pozisyona bir takviye daha yapmak isteyen Galatasaray, geçtiğimiz sezon Rishon forması giyen Alex Hamilton'ı 1+1 yıllığına kadrosuna kattığını resmen açıkladı. 

Alex Hamilton geçtiğimiz sezon Maccabi Rishon forması ile toplam 34 maça çıkarken bunların tamamına ilk beşte başladı. 26 yaşındaki atletik oyuncu bu maçlarda ortalama 33.1 dakika süre alırken 15.8 sayı - 4.5 ribaund - 5.0 asist - 2.0 top çalma ortalamaları ile mücadele etti. Hamilton, EuroCup'ta maç başına 15.8 sayı - 5.3 asist - 4 ribaund ve 2.2 top çalma ortalamalarını yakalamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0