Başkan Cengiz seçim hakkında kararını verdi!

Galatasaray'da son dönemde hem saha içi hem de saha dışında idari anlamda yaşananlar seçim tartışmalarını beraberinde getirirken, başkan Mustafa Cengiz'in sağlık sorunlarıyla birlikte bu iddialar güçlenmişti. Geçtiğimiz günlerde yapılan yönetim kurulu toplantısında "seçime gidelim" önerisi ortaya atılırken, başkan Mustafa Cengiz bu konuda kararını verdi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bir süredir gündemde olan seçim tartışmalarına başkan Mustafa Cengiz noktayı koydu. Son dönemde yaşanan sıkıntılı süreçlerin ardından ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay'ın başını çektiği grup, son yapılan yönetim kurulu toplantısında sezonun sona ermesinin ardından seçimli olağanüstü kongreye gidilmesi talebinde bulundu. Ancak başkan Mustafa Cengiz buna karşı çıkarak seçim takviminde değişiklik yapmak istemediğini dile getirdi. Üst üste ameliyat geçiren, buna rağmen Galatasaray'daki görevlerinden bir an olsun el çekmeyen başkan Mustafa Cengiz, seçime gitme konusunda kendisine baskı yapan yöneticilere net bir cevap verdi. Cengiz, "Sağlığım yerinde. Galatasaray'da uzun yıllardır normal takvimde seçim yapılmıyor. Bu istikrarsızlığa son vermek iddiasında bulunduk, bunu yapacağız." diye konuştu.

Sarı-kırmızılıların kurullarıyla yapılan toplantıda da "göreve devam" sinyali veren başkan Mustafa Cengiz'e diğer yöneticiler de destek verdi. Ancak başkan Mustafa Cengiz'in, kader arkadaşım dediği Albayrak ve Günay gibi güçlü isimlerin yoğun baskısı karşısında nasıl bir direniş göstereceği merak konusu..



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0