Emin Bayram, Ankaragücü maçında kaptan!

Süper Lig'de 32. haftada Ankaragücü'ne konuk olacak olan Galatasaray'da maçın ilk 11'i belli olurken Emin Bayram sürprizi yaşanıyor. Galatasaray'da 17 yaşındaki Emin Bayram, Ankaragücü maçına kaptan olarak çıkacak.

Süper Lig'de Ankaragücü'ne konuk olacak olan Galatasaray'da Fatih Terim'in karşılaşmaya çıkaracağı ilk 11 açıklandı. Sarı-kırmızılılarda stoper tandeminin Marcao-Emin Bayram ikilisinden oluşması dikkat çekerken 17 yaşındaki Emin Bayram'ın karşılaşmaya kaptan çıkıyor olmasıysa büyük sürpriz oldu. Emin Bayram, Emre Belözoğlu'ndan sonra Galatasaray tarihinde sahaya ilk 11'de çıkan en genç oyuncu oldu. Genç oyuncu aynı zamanda kulüp tarihinin en genç kaptanı ünvanına da sahip oldu. 

Galatasaray'ın Ankaragücü karşısında ilk 11'i: Okan, Linnes, Emin, Marcao, Saracchi, Seri, Taylan, Ömer, Emre, Belhanda, Adem Büyük.

MKE Ankaragücü'nün ilk 11'i: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Pinto, Faty, Lukasik, Lobzhanidze, Scarione, Michalak, Orgill

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0