Emre Taşdemir'e bir şans daha!

Federasyonun açıkladığı yeni yabancı kuralı doğrultusunda Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, takımdaki bazı isimlere bir şans daha vermeye hazırlanıyor. Devre arasında Kayserispor'a kiralanan Emre Taşdemir sezon sonunda takıma geri dönerken, sezon öncesi kampta göstereceği performans doğrultusunda kendi kaderini belirleyecek.. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’daki kiralık sözleşmesi lig bitiminde sona erecek olan Emre Taşdemir, yeni sezon öncesinde Galatasaray’a geri dönüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezonda uygulanacak olan yerli oyuncu kuralını göz önüne alarak kampta şans vermeyi düşündüğü 24 yaşındaki savunma oyuncusunun göstereceği performans doğrultusunda ya takımda alternatif olarak kalması ya da satış listesine konulması bekleniyor. 

Devre arasında sözleşmesi 2021 yılına kadar uzatılarak Kayserispor'a kiralanan Emre Taşdemir, geride kalan yarım sezonluk dönemde Kayserispor forması altında 9'u ilk 11'de olmak üzere 10 maçta görev yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0