Ertuğrul Erdoğan: Amacımız bir kültür yaratmak ve canlandırmak..

Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımı, baş antrenör Ertuğrul Erdoğan ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalarken, resmi olarak yapılan duyurunun ardından başarılı antrenör açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da bir kültür oturtmaya çalıştığını belirten Erdoğan, gelecek sezon aynı misyonu devam ettireceklerini ve rekabetçi bir takım yaratacaklarını açıkladı. Ertuğrul Erdoğan'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Galatasaray'a geldiğim günden bu yana, kulübün köklerinde var olan basketbol kültürünü yeniden canlandırmaya çalıştık. Bunun ilk adımı neydi? Kendini ispat etmeye niyetli; her daim takım başarısını ön plana koyan, iyi karakterde oyunculardan kurulu bir yapı oluşturmak.. Bugün itibarıyla pek çok oyuncumuzun EuroLeague takımlarıyla anlaştığını ya da anlaşmak üzere olduğunu görüyorum. Sportif açıdan rekabetçi kalıp bir yandan da Galatasaray'ı böyle bir cazibe merkezi hâline getirmek bizim için önemliydi. Yeni sezonda da bu yapının üstüne koyarak devam edeceğiz. Transferlerimiz de en kısa zamanda açıklanacak. Hep birlikte, kaldığımız yerden devam!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0