Fatih Terim: Bu sene her şeyi uçlarda yaşıyoruz...

Süper Lig'de sezonun 33.haftasında Göztepe ile karşılaşan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam bu sezon özellikle pandemi sonrasında çok ekstra şeyler yaşadıklarını ve takım olarak bunun üstesinden gelemediklerini itiraf ederken, sezonu en iyi yerde bitirmek istediklerini ifade etti.

Oynadığımız maçlara geriye dönüp baktığımda kazanamadığımız maçlar ve başımıza gelenlere inanmak zor, çok güç.. Özellikle ikinci yarıda oynadığımız maçlarda domine ettiğimiz maçlarda başımıza neler geldi, anlamak çok zor. O maçlarda bile çok şey yaşadık. Bir çok maçı iyi oynamamıza rağmen aklımıza gelmeyen sonuçlar aldık. Bu sadece fiziksel değil, mental olarak da hasar aldık. Biz de Göztepe gibiyiz, pandemi sonrasında kazanamıyoruz. Bayadır da maç kazanamıyoruz. Gülerek söylüyorum, hem benim, hem de Galatasaray'ın istatistiğinde yok. En iyi yerde bitirmek, bu krizi doğru yönetmek en önemli vazifemiz.. Bu sene her şeyi uçlarda yaşıyoruz. Ne oluyorsa uçlarda yaşıyoruz. Ayak kırılıyor, öbürünün arkadan başka bir yeri kırılıyor, 5 maç üstüste penaltı çalınıyor. Hep uçlardayız. Ümit ederim, kalan iki maçımızı da kazanırız ve ligi en iyi yerde bitirebiliriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0