Fatih Terim: Onyekuru evladımız gibidir..

fatih terim-henry onyekuru
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maç öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmak zorunda kalan Onyekuru'yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Terim, Nijeryalı futbolcunun evladı gibi olduğunu söyledi.

ONYEKURU'NUN AYRILIĞINA YAPACAK BİR ŞEY YOK
Henry Onyekuru'nun ayrılığıyla ilgili yapacak bir şey yok. Kendisinde emeğimiz var, onun bizde emeği var. Galatasaray olarak, ayrılıkların da en güzel şekilde olmasına çaba gösteriyoruz. Olmasaydı iyiydi, Onyekuru evladımız gibidir.

SONSUZ İNANDIĞIM BİR TAKIM VAR
Trabzonspor bu sene gerek ligde gerek kupada çok başarılı işler yapan bir takım. Kolay bir maç olmayacak. Oradaki de kolay bir maç olmamıştı. Kritik bir maç. Bizim ne yaptığımız önemli. Kimin ne yaptığı, ne beklediği bizim için önemli değil. Sahada ne yaptığımız önemli olan. Muhakkak sakatlarımız cezalarımız ile ilgili bahane, bir sebep göstermiyoruz ama bu da bizim bir gerçeğimiz. Bu tespiti yaptıktan sonra son iki seneyi dört kupayla tamamlamış, müthiş oynayan, kendilerine sonsuz inandığım bir takımım var. Dolayısıyla bundan sonraki haftalarda bizim ne oynadığımız ilgilendiriyor. Futbolda her an her saniye nasıl sahanın içerisinde çok kısa sürelerde her şey değişiyorsa, o kadar dinamik bir oyun ki saatler, günler içerisinde de çok şey değişebilir. Bu onlardan bir tanesi, yapacak bir şeyimiz yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0