Galatasaray, Barış Ermiş'i kadrosuna katıyor!

barış ermiş
Basketbol Süper Ligi'nde sezonu 3. sırada bitiren Galatasaray Doğa Sigorta, Ertuğrul Erdoğan ile yola devam kararının alınmasının ardından transfer çalışmalarına başladı. Oyun kurucu pozisyona takviye yapmak isteyen Galatasaray, Barış Ermiş'i kadrosuna katıyor.

Ertuğrul Erdoğan ile 1+1 yıllığına anlaşma sağlayan Galatasaray Doğa Sigorta'da transfer çalışmaları da başladı. Can Korkmaz'ın takımdan ayrılarak Türk Telekom'a transfer olmasının ardından oyun kurucu pozisyonu için takviye arayışlarına başlayan Cimbom, Barış Ermiş'i kadrosuna katıyor. Çağlar Torun'un verdiği bilgiye göre; Galatasaray, Barış Ermiş ile her konuda anlaşmaya vardı. Tecrübeli oyuncunun kısa süre içerisinde sözleşmeye imza atması bekleniyor.


5 yıldır TOFAŞ forması giyen Barış Ermiş, İstanbul'da oynamak istediğini ifade ederek takımdan ayrılmıştı. Tecrübeli oyun kurucu geçtiğimi sezon ligde 7.3 sayı - 2.4 ribaund - 6.9 asist ortamalarına imza atarken maç başına 12.4 verimlilik puanı elde etmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0