Galatasaray, Bruno Peres için devrede!

Bruno Peres
Galatasaray'da Mariano'nun takımdan ayrılmasıyla sağ beke takviye geleceği kesinleşirken İtalyan basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İtalyanlar Roma forması giyen Bruno Peres ile Galatasaray'ın ilgilendiğini iddia etti. 

Asromalive.it'in haberine göre 2021'de sözleşmesi sona erecek olan Bruno Peres, Roma'dan henüz bir kontrat yenileme talebi almadı. Muhtemelen sezonun sona ermesiyle görüşmelerin başlanacağı Bruno Peres, yurt dışından gelen tekliflere odaklanmış durumda. İspanya, Rusya ve Türkiye'den talipleri olduğu belirtilen oyuncu için özellikle Mariano'nun ayrılığı sonrası Galatasaray'ın devrede olduğu belirtildi.  

2017'de Torino'dan Roma'ya 12.5 milyon Euro bonservis ile transfer olan Brezilyalı sağ bek, sürekli farklı takımlara kiralandıktan sonra bu sezonun devre arasında yeniden takıma katılmış ve son dönemde İtalyan ekibinin dikkat çeken isimlerinden biri haline gelmişti. Serie A'da bu sezon 13 maça çıkan Bruno Peres, takımına 2 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0