Galatasaray, Luis Abram'ın peşinde!

 Luis Abram
Bu sezon sakatlıklar nedeniyle stoper bölgesinde sorun yaşayan Galatasaray, önümüzdeki yıl sıkıntı yaşamamak adına transfer çalışmalarını sürdürüyor. Cimbom, Luis Abram'ı transfer edebilmek adına kulübüyle görüşmelere başladı. 

Arjantin basını, Galatasaray'ın Luis Abram için Velez Sarsfield'a teklifini sunduğunu ve yanıt beklediğini yazdı. Alınan bilgilere göre Sarı- Kırmızılılar 4 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda. 1 yıl sözleşmesi kalan Luis Abram'ın artık kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği ve Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında.

Galatasaray'ın Velez Sarsfield'ın bir başka stoperi Lautaro Gianetti ile de ilgilendiği belirtiliyor. 2022'ye kadar sözleşmesi olan 22 yaşındaki Arjantinli futbolcu Velez'in takım kaptanı konumunda yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0