Galatasaray, Victor Ruiz ile görüştü!

victor ruiz
Önümüzdeki sezonun kadro yapılanması için hazırlıklara başlayan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden Victor Ruiz'in Galatasaray ile görüşmelere başladığı iddia ediliyor.

Haber Global'in haberine göre; Beşiktaş ile sözleşmesini tek taraflı fesheden Victor Ruiz'in menajeri Galatasaray ile görüşmelere başladı. İspanyol futbolcu Türkiye’de kalmak istediğini menajerine iletti. Galatasaray, Victor Ruiz ve menajeri görüştü. İspanyol futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılı yetkililer ilerleyen günlerde temaslarını hızlandıracak.

Victor Ruiz sezon başında 2.5 milyon euro karşılığında Villarreal'den Beşiktaş'a transfer olmuştu. 31 yaşındaki stoper siyah-beyazlı formayla bu sezon 26 karşılaşmada görev alırken 1 asist yaptı. Victor Ruiz bu maçlarda 9 sarı kart görmüştü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0