Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'dan kötü haber!

kenan karaman kaan ayhan
Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'da da yeni gelişmeler yaşanıyor. Fortuna Düsseldorf Başkan Thomas Röttgermann yaptığı açıklamada iki oyuncunun da takımda kalmasının daha muhtemel olduğunu söyledi.  

Röttgermann, yaptığı açıklamada; "Herhangi bir oyuncumuzu göndermek zorunda değiliz. Pandeminin getirdiği belirsizlikler nedeniyle, hiçbir kulüp sözleşmelerde belirtilen paraları yatırmaya hazır değil. Bu yüzden bu isimlerin Düsseldorf'ta kalması daha muhtemel." dedi.

KENAN KARAMAN VE KAAN AYHAN'IN OPSİYONLARI
Düsseldorf'ta Kenan Karaman ve Kaan Ayhan'ın sözleşmelerindeki serbest kalma maddeleri Temmuz sonu itibarı ile sona eriyor. Bu nedenle bir kulüp milli oyuncuları transfer etmek istemesi durumunda, kulüpleri Düsseldorf ile pazarlık masasına oturmak zorunda olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0