Bernard Mensah için girişimler başladı!

Bernard Mensah
Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları başlarken Fatih Terim'in orta sahada Mario Lemina yerine istediği isimi netleşti. İmparator Fatih Terim, Kayserispor forması giyen Bernard Mensah'ın transfer edilmesini talep etti. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Fatih Terim, kiralık sözleşmesi bitecek olan Mario Lemina’nın yerini Kayserispor’un yıldızı ile doldurmak istiyor. Yönetim, Bernard Mensah için girişimlere resmen başladı. Kayserisporlu yöneticilerle temas kuruldu. Galatasaray, 3 milyon Euro teklif etti. Kayseri cephesi ise şu anda tamamen ligde kalmaya odaklandıklarını, sezon sonunda pazarlıklara başlayabileceklerini iletti. Bu hafta oynanacak son maçların ardından tarafların yüz yüze ilk görüşmeyi yapması bekleniyor. Kayserispor eğer ligden düşerse, maliyeti yüksek olan Mensah ile yollar kesin olarak ayrılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0