Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray için İstanbul'a geldi...

Önümüzdeki sezon kadronun maliyetini düşürmek isteyen ve takımı gençleştirmeyi hedefleyen Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu. Cimbom bu transferde mutlu sona ulaştı ve oyuncuyla 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Kadrosunu gençleştirmek isteyen Galatasaray, potansiyeli yüksek isimlere yönelirken sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Kerem Aktürkoğlu'nu gündeme almıştı. Anagold 24 Erzincanspor forması giyen 21 yaşındaki oyuncu ile görüşmelerini sıklaştıran Galatasaray, Kerem Aktüroğlu ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştı. TFF'nin 3. Lig'lerle ilgili vereceği kararın ardından transferin resmen açıklanmış beklenirken Kerem Aktürkoğlu bugün İstanbul'a geldi. 21 yaşındaki oyuncunun kendisini Galatasaraylı yapan resmi sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a geldiği iddia edildi.


KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR?
21 Ekim 1998 doğumlu olan Kerem Aktürkoğlu, Gölcükspor altyapısından yetişti. Altyaşlarda gösterdiği başarılı performansın ardından Başakşehir altyapısına transfer olan Kerem, 2016-2017 sezonunda Bodrumspor'a kiralandı. Bodrum'da 28 karşılaşmada 4 gol atan Kerem, 2018-2019 sezonunda bedelsiz olarak Karacabey Belediyespor'a transfer oldu. Burada gösterdiği başarılı performansın ardından 24 Erzincanspor'a transfer olan sol kanat oyuncusu, 32 maçta 17 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Kerem Aktürkoğlu Türkiye U19 Milli Takımı'nda da 2 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol kaydetmişti.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0