Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray ile anılmak gurur verici.

kerem aktürkoğlu
Galatasaray'a transfer olacağı konuşlan 24 Erzincanspor futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, A Spor'a açıklamalarda bulundu ve isminin Galatasaray ile anılmasının kendisi için gurur verici olduğunu ifade etti. 

Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamaları şu şekilde: 
Her Türk futbolcunun hayali Avrupa'da oynayabilmek. Benim biraz daha Türkiye'de üst seviyelerde kendimi kanıtlamam gerekiyor. Öncelikli hedefim Süper Lig'de kendimi kanıtlayıp, sonraki dönemlerde Avrupa'da ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. 

GALATASARAY'LA ANILMAK GURUR VERİCİ
Adımın Galatasaray taraftarları ve Galatasaray camiasıyla anılması gurur verici bir şey. Bu sezonu şampiyonlukla bitirmek öncelikle benim için önemli. Tabii ki görüşmeler gerçekleşiyor. Menajerim ilgileniyor. Ondan sonra zaten gereken açıklama yapılır. 

KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR?
21 Ekim 1998 doğumlu olan Kerem Aktürkoğlu, Gölcükspor altyapısından yetişti. Altyaşlarda gösterdiği başarılı performansın ardından Başakşehir altyapısına transfer olan Kerem, 2016-2017 sezonunda Bodrumspor'a kiralandı. Bodrum'da 28 karşılaşmada 4 gol atan Kerem, 2018-2019 sezonunda bedelsiz olarak Karacabey Belediyespor'a transfer oldu. Burada gösterdiği başarılı performansın ardından 24 Erzincanspor'a transfer olan sol kanat oyuncusu, 32 maçta 17 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Kerem Aktürkoğlu Türkiye U19 Milli Takımı'nda da 2 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol kaydetmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0