Kerem Aktürkoğlu transferini canlı yayında açıkladı!


Yeni sezonda kadrosunu gençleştirmeye yönelik hamleler yapan Galatasaray'da bir süredir gündemde yer alan Erzincanspor'un genç forveti Kerem Aktürkoğlu geleceğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. TFF 2.Lig'de şampiyon olarak bir üst lige yükselen Erzincanspor'un başarısında mimarlardan birisi olan 21 yaşındaki forvet oyuncusu transferini de canlı yayında açıkladı.

1998 doğumlu hücum oyuncusu her ne kadar merkez orjinli bir forvet olmasına karşın bu sezon Erzimncanspor forması altında sol kanatta görev yaptı. Takımının önemli isimlerinden birisi olan ve  tabir-i caizse TFF 2.Lig'in altını üstüne getiren Kerem Aktürkoğlu forma giydiği 34 resmi maçta 20 gol - 12 asist gibi bir istatistik yakaladı. 

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'a gelen ve Galatasaraylı idarecilerle son görüşmesini yaparak 5 yıllık sözleşme imzalayan genç oyuncu, takımının TFF 2.Lig'de şampiyon olduğu Aksaray Belediyespor karşılaşmasının ardından A Spor'da katıldığı flaş röportajda transferini de açıkladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0