Martin Linnes: Sıkıntılarımız devam ediyor...

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında konuk olduğu MKE Ankaragücü'ne 1-0 mağlup oldu ve ligdeki kazanamama serisini 8 maça çıkararak kötü gidişatını sürdürdü. Sarı Kırmızılılar'ın Norveçli sağ beki Martin Linnes, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

SIKINTILARIMIZ DEVAM EDİYOR
Geçen haftalardaki sıkıntımız bu hafta da devam ediyor. Baktığınızda oyunun kontrolü bizde, topa daha fazla sahip olan takım biziz; fakat üçüncü bölgede ne yazık ki sonuçlandırmada, gol pozisyonlarına girmekte sıkıntı yaşıyoruz. Üçüncü bölgede sonuçlandırma sıkıntısı yaşıyoruz. Her hafta aldığımız sonuçlarla bu şansımızı azaltıyoruz. İki haftamız kaldı. Son iki haftada mutlak galibiyet almamız gerekiyor. Lig tablosunda en üst seviyede nerede bitirebiliyorsak orada bitirmemiz gerekiyor. O yüzden kalan iki maçta yapmamız gereken mutlaka galibiyet ile ayrılmak.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!
Süper Lig'de son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0