Maicon'dan ayrılık için flaş talep!

Galatasaray'da sezon sonunda satılacak isimlerin ilk sırasında yer alan Maicon ilginç bir girişimde bulundu. Al-Nasr kulübünün bonservisini almayı planladığı Brezilyalı savunma oyuncusu, yabancı kuralının ortaya çıkmasının ardından Galatasaray yönetimini sıkıştırmak için harekete geçti. 3 milyon Euro bonservis istenilen Maicon, karşılığında yönetimden "imza parasını" istiyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; değişen yabancı kuralının yanı sıra Finansal Fair Play kuralları Galatasaray yönetimini zora soktu. Yeni sezon öncesi kadrosundaki yabancılardan kurtulmak zorunda olan Galatasaray'da hiç hesapta olmayan bir Maicon krizi patladı. Suudi Arabistan kulübü Al Nasr, geçen sezon kiraladığı Brezilyalı stoperin bonservisini istediği Galatasaray'dan "3 milyon Euro" cevabını aldı. Gelen bu cevap üzerine bugüne kadar Al-Nasr henüz geri dönüş yapmadı ve 31 yaşındaki futbolcu ise son gelişmeleri lehine kullanmak için harekete geçti.

İMZA PARASININ PEŞİNDE
Galatasaray'ın kontenjan sorunu yaşadığının farkında olan Maicon, bonservisini bedavaya alarak Al Nasr'dan imza parası istemeyi planlıyor. Galatasaray yönetimi ise 3 milyon Euro'dan vazgeçmek niyetinde değil. Ancak Maicon, Al Nasr'a satılmazsa, maaş bütçesine 2.2 milyon Euro maliyet eklenecek ve kontenjan sayısı +1 artacak. Bu da Galatasaray'ın elini hayli zayıflatıyor.. 

2017-2018 sezonu öncesinde Sao Paulo'dan 8 milyon Euro'ya transfer edilen Maicon, geçtiğimiz sezon devre arasında 1.5 yıllığına Al-Nasr'a 1.7 milyon Euro'ya kiralanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0