Omar Elabdellaoui'nin kazanacağı ücret belli oldu!

Omar ElabdellaouiGelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sağ bek transferinde sona geldi. Mariano'nun takımdan ayrılacak olması nedeniyle sağ beke takviye yapmak isteyen Galatasaray, Omar Elabdellaoui'yi ile anlaşmaya vardı.

Sporx'in haberine göre; Galatasaray, Norveçli Omar Elabdellaoui'nin işini bitirdi. Yunanistan Ligi'nin şampiyonu Olympiakos'ta forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte İstanbul'un yolunu tutacak.

Galatasaray, herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği Omar'la yıllık 1.5 milyon Euro garanti ücret üzerinden 3 senelik sözleşme imzalayacak. Olympiakos formasıyla 169 maça çıkan Norveçli sağ bek, 11 gol ve 16 asistlik performans sergilerken, sadece bir kez ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

FCN Blog ekibi olarak Omar Elabdellaoui transferiyle ilgili olarak Yunanistan'da yayın yapan Live Sport'ta görev yapan gazeteci Stelios Stergiadis ile konuşmuş ve nasıl bir oyuncu olduğunu sizler için ortaya çıkarmıştık. Bu röportajı okumak için buraya tıklayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0