Onyekuru yerine Chidera Ejuke iddiası!

Gelecek sezon kadrosunu gençleştirmeyi planlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, scout ekibiyle çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda Henry Onyekuru'yu kadrosunda görmek istemesine rağmen Monaco'nun başarılı oyuncuyu geri çağırması teknik direktör Fatih Terim'in planlarını bozarken, scout ekibi Onyekuru'nun alternatifi Hollanda'da buldu.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Monaco'nun yeni sezon öncesinde Henry Onyekuru’yu geri çağırmasıyla transfer planlaması değişen Galatasaray'da gelecek sezon için Chidera Ejuke sesleri yükseliyor. Onyekuru gibi Nijeryalı olan Ejuke bu sezon Heerenveen formasıyla Hollanda Ligi’nde 9 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Sürati ve gol sezgileriyle Onyekuru'ya çok benzeyen genç yıldızın 3 yıl daha sözleşmesi var. Sezon başında Valerenga'dan transfer olan 22 yaşındaki Ejuka gelecek vaadeden önemli isimler arasında yer alıyor.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0