ÖZEL | Galatasaray, Ragıp Berke Atar ile anlaştı!

Ragıp Berke Atar
Gelecek sezon Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray Doğa Sigorta transfer çalışmalarına hız verdi. Ertuğrul Erdoğan ile yola devam kararı alan Galatasaray, Ragıp Berke Atar ile anlaşma sağladı. 

Basketbol Süper Ligi'nde sezonun tescil edilmesiyle ligi 3. sırada tamamlayan ve önümüzdeki sezon FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye karar veren Galatasaray Doğa Sigorta'da transfer çalışmaları hızlandı. İlk olarak Çağlar Torun'un duyurduğu sonrasında da FCN Blog kaynaklarının da doğruladığı gelişmeye göre; Pota altına takviye yapmak isteyen Galatasaray, son olarak MZT Üsküp forması giyen 1999 doğumlu Ragıp Berke Atar ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Transferin önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor.

Ragıp Berke Atar

RAGIP BERKE ATAR KİMDİR?
Banvit'te yetişen Ragıp Berke Atar, Bandırma ekibinde ve altyaş milli takımlarda gösterdiği performansla potansiyeli yüksek isimler arasında gösterilmişti. Sezon başında Teksüt Bandırma’dan ayrılarak Makendonya Ligi ekiplerinden MZT Üsküp ile anlaşan Ragıp Berke Atar, toplamda Makendonya’da toplam 4 maça çıkmış ve 3.2 sayı, 1.7 ribaund ortalamalarıyla oynamıştı. 1999 doğumlu pivot, NBA 2020 Draftı'na katılacak olan 4 Türk oyuncusundan biriydi. 

****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0