Saracchi: Artık önümüzdeki seneye bakmalıyız...

Geçen haftaki Göztepe mücadelesinin ardından, sezonun son maçında, Fraport TAV Antalyaspor'a karşı da fileleri havalandıran Marcelo Saracchi, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ SENEYE BAKMALIYIZ"
"Gol atmak tabii ki güzel bir şey ama burada önemli olan üç puan almaktı. Uzun zamandır üç puan alamıyoruz. Avrupa'ya gitme hedefimiz vardı. Bu hedefe ulaşmak için mutlaka üç puan almak istiyorduk. Taraftarlarımızı bir nebze de olsa bu maçla birlikte mutlu etmek istiyorduk. Bu sene çok üzdük onları. Başaramadık ne yazık ki, berabere kaldığımız bir maç oldu. Artık bu seneyi bırakıp, önümüzdeki seneye iyi bir şekilde hazırlanıp onları tekrar mutlu etmek istiyoruz."

"PANDEMİ BİZİ ÇOK OLUMSUZ ETKİLEDİ"
"Pandemi bizi çok olumsuz etkiledi. Bence pandemi olmasaydı şampiyonluğun en büyük adayıydık. Şampiyonluk yolunda çok iyi gidiyorduk, emin adımlarla gidiyorduk. Pandemi sonrası bizde şanssız sakatlıklar başladı. Her hafta ya bir sakatlıktan ya da cezalardan ötürü bir oyuncumuzu kaybettik. Son 2 haftada belki kadromuzu biraz toparlayabildik. Pandemi öncesi ve sonrasında bambaşka şeyler oldu. Pandemi olmasaydı şampiyonluğun en büyük adayıydık."

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Süper Lig'de son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0