STSL | Galibiyet hasreti 6'ya çıktı..

Galatasaray-trabzonspor
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Feghouli'nin  rakibine yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kart görmesiyle maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynayan sarı kırmızılılar maçtan 1-3 mağlup ayrıldı. Bu karşılaşmanın hikayesine bir de sayıların ve istatistiklerin dilinden göz atalım..

2: Bu zorlu maçın yan hakemleri toplam 2 kez ofsayt bayraklarını kaldırarak oyunu durdurdular. Bu 2 bayrak da Trabzonspor'a kalktı.

4: Maçın en çok adam geçen ismi her girdiği mücadeleden başarıyla çıkan Jean Michael Seri oldu. Seri, girdiği 4 ikili mücadelenin 4'ünden de başarıyla çıktı.

5: Maçın en çok faul yapılan ismi 5 kez faul yapılan Abdulkadir Ömür oldu.

6: Maçın hakemi Cüneyt Çakır oyuncuları toplam 6 kez kartla cezalandırdı. Bu kartların 5 tanesi sarı 1 tanesi kırmızı kart olarak çıktı. Hakem, Galatasaray'a 2 sarı 1 kırmızı kart çıkarırken Trabzonspor'a 3 sarı kart çıkardı.

6: Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 6 maçı kazanamadı. Cimbom, bu karşılaşmaların 4'ü beraberlikle sonuçlanırken 2'sinden ise mağlup ayrıldı.

7: Galatasaray, Trabzonspor'a karşı toplam 7 kez pas arası yaptı. Bordo mavililer ise 8 kez pas arası yaparak ev sahibi takımı bu alanda geçti. Maçın en çok pas arası yapan isimleri 2 kez pas arası yapan Younes Belhanda ve Filip Novak oldu.

7: Sarı kırmızılı takım rakip ceza alanına toplam 7 kez orta açtı. Bu ortaların 2 tanesi hedefi buldu. Trabzonspor ise Galatasaray ceza sahasına tam 20 kez orta açtı. Bu ortaların 4 tanesi hedefi buldu.

9: Galatasaray, Uğurcan Çakır'ın koruduğu kaleye toplam 9 kez şut çekti. Bu şutların 3 tanesi ceza sahası dışından olurken 4 tanesi kaleyi buldu. Rakip Trabzonspor ise Okan Kocuk'un koruduğu kaleye toplam 10 şut çekti. Bu şutların 2 tanesi ceza sahası dışından olurken 5 tanesi kaleyi buldu. Maçın en çok şut çeken ismi 3 şut çeken Jean Michael Seri oldu. Seri'nin 1 şutu kaleyi buldu.

9: Zirve mücadelesinde önemli bir payı olan bu maçta toplam 9 kez korner kullanıldı. Bu kornerlerin 5 tanesi Trabzonspor tarafından kullanılırken 4 tanesi Galatasaray tarafından kullanıldı.

12: Maçın en çok hatalı pas atan ismi 12 kez hatalı pas atan Jose Sosa oldu.

13: Zorlu mücadelede Galatasaray rakibinden daha çok defanstan top uzaklaştırdı. Sarı kırmızılılar toplam 13 kez top uzaklaştırırken konuk ekip 9 kez top uzaklaştırdı. Bu alanda maçın açık ara lideri 6 kez top uzaklaştıran Ryan Donk oldu.

29: Hakem Cüneyt Çakır toplam 29 kez faul düdüğünü çaldı. Galatasaray bu faullerin 13 tanesini yaparken 16 tanesini ise Trabzonspor yaptı.

%44: Sarı kırmızılı ekip ikili mücadelelerde rakibine göre daha az ayakta kaldı. Galatasaray, girilen ikili mücadelelerin %44'ünü kazanırken rakip Trabzonspor %56 oranında ikili mücadele kazandı. Maçın en çok ikili mücadele kazanan ismi 9 kez ikili mücadele kazanan Abdulkadir Parmak olurken. Galatasaray'da ise Jean Michael Seri 6 kez kazandığı ikili mücadeleyle takımın lideri oldu.

%45: Galatasaray kendi sahasında topla oynama alanında rakibinin gerisinde kaldı. Deplasman ekibi Trabzonspor topa daha hakim bir futbol sergileyerek %55 oranında topla oynadı. Galatasaray ise %45'de kaldı.

%50: Zorlu mücadelede her iki takım da eşit oranda hava topu kazandı. Takımlar bu alanda birbirlerine yenişemediler ve %50 oranında hava topu kazanmayla oynadılar.

63: Maçın en çok isabetli pas atan ismi 75 pasın 63'ünü isabetle takım arkadaşına ulaştıran Jose Sosa oldu. Galatasaray'da ise 60 pasın 53'ünü takım arkadaşına başarıyla ulaştıran Jean Michael Seri takımın bu alandaki lideri oldu.

%67: Galatasaray top kapma başarısı alanında rakibine üstünlük kurdu. Sarı kırmızılı ekip %67 oranda başarılı top kaparken konuk takım %60 oranında başarıyla top kaptı. Maçın en çok top kapan ismi 3 kez top kapan Abdulkadir Parmak oldu.

%85: Her iki takım da bu mücadelede pasa dayalı bir futbol sergiledi. Bu sayede oluşan yüksek pas yüzdeleri dikkat çekti. Galatasaray %85 oranında başarılı pas atarken, Trabzonspor %87 oranında başarılı pas attı. Maçın en çok isabetli pas atan ismi oyuna girdikten sonra pas hatası yapmayan Martin Linnes oldu. Linnes'in attığı 11 pas da isabetini buldu.

91: Maçın en çok topla buluşan ismi 86 dakika sahada kalan ve 91 kez topla buluşan Jose Sosa oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0