Terim'den radikal hamleler ve büyük operasyon!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına haftalar öncesinde havlu atan ve Avrupa Kupaları'na katılım hakkı konusunda da sıkıntı yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadrosunu değiştirme kararı aldı. Deneyimli teknik adam başarıya aç ve genç bir kadro kurmanın yanı sıra mevcut yabancı kuralı nedeniyle de yerli kadrosunu güçlendirmek istiyor. İmparator radikal kararlar alarak geleceği inşa etmeye hazırlanıyor! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim geniş kapsamlı bir operasyon için kolları sıvadı. Şampiyonluk hattının gerisinde ligi tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ligin son haftasında 2-2 biten Antalya maçı sonrasındaki sözleri 'operasyon başlıyor' olarak yorumlandı. İşte Terim'in sinyalini verdiği Galatasaray'da planlanan operasyonun satır araları..

MUSLERA DIŞINDA HERKES SATILIK
Fernando Muslera dışında iyi teklif getiren her oyuncu satılacak. Uruguaylı kaleci de ücretini 3 milyon Euro'nun altına düşürecek. 5 milyon Euro alan Radamel Falcao, 4 milyon Euro kazanan Feghouli ve yıllık maliyetleri 3.5 milyon Euro'yu bulan Belhanda ile Babel satış listesine koyuldu.

EMRE AKBABA'YA REVİZE; NİJERYALILAR KİRALANACAK
Sözleşmesinde garanti parası 1.75 milyon Euro yazan Emre Akbaba için Euro kuru 5.3 TL'ye sabitlendi. Takım bütçesini düşürmek isteyen Galatasaray, yabancı kontenjanını da Jesse Sekidika ve Valentine Ozornwafoor'u kiralayarak boşaltacak.

YENİ SEZON TRANSFERLERİ KAMPA BEKLENİYOR
Fatih Terim, çarşamba günü yönetimle yaptığı toplantıda transferlerin 12 Ağustos'taki sezon öncesi kampına yetiştirilmesini istedi. Kesin anlaşma sağlanan Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Semih Kaya, Kerem Aktürkoğlu ve Omar Elabdellaoui için bonservis ücreti ödenmeyecek. Başkan Mustafa Cengiz onay verirse, eski kaptan Arda Turan geri dönecek. Yerli kaleci için Volkan Babacan ilk sırada. Başakşehir bonservis isterse ibre Sinan Bolat'a dönecek.

KİRALIKLARDAN SADECE SERİ KALACAK
Yeni sezonda kiralık sayısı az olacak. Kiralık oyunculardan sadece Jean Michael Seri yeni sezonda kadroda düşünülüyor. Seri ile birlikte Trezeguet için de şartlar zorlanacak.

BAZI ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR
Fatih Terim, Antalyaspor maçının ardından "Rakamlar çok yüksek. Bu rakamlarla işin içinden çıkamayız. Bazı gerçekleri kabul edip, bazı oyunculardan çıkmak zorundayız. Ekonomik sıkıntılar içerisindeki, kolay olmayan bu sürecin aynı zamanda Galatasaray'da bazı şeylerin değişimini de sağlaması gerek. Birtakım oyuncuları bünyemize katıp, eğer mümkünse Galatasaray'daki bazı oyunculara da teşekkür edip, net bir takımla 12 Ağustos'u görmeyi ümit ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0