Ümit Davala, Antalyaspor maçından sonra veda edecek!

ümit-davala
Galatasaray'da Fatih Terim yeni sezonda takımın yanında teknik heyeti de değiştiriyor. Hasan Şaş ile yolları ayıran sarı-kırmızılılarda bir ayrılık daha yaşanacak. Ümit Davala, Antalyaspor maçının ardından Galatasaray'daki görevinden ayrılacak.

Galatasaray'da Fatih Terim teknik heyette değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Hasan Şaş ile pandeminin ardından vedalaşan Cimbom'da bir ayrılık daha gerçekleşecek. Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Antalyaspor maçından sonra Ümit Davala ile yollar ayrılacak. 

SELÇUK İNAN VE HAKAN BALTA TEKNİK EKİBE GELİYOR
İmparator Fatih Terim teknik heyette Levent Şahin'in sorumluluğunu arttırırken Hasan Şaş ve Ümit Davala yerine ise eski oyuncuları Selçuk İnan ile Hakan Balta'ya görev verecek. Geçtiğimiz hafta Göztepe karşılaşması sonrasında futbolu bıraktığını açıklayan Selçuk, teknik ekipte görev almaya başlayacakken Hakan Balta ile de anlaşma sağladı. Sezonun bitimiyle beraber Galatasaray'da bu hamlelerin resmen açıklanması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0