Younes Belhanda gidecek, Mensah gelecek!

Galatasaray'da transfer gündeminde yer alan konulardan birisi de hem Younes Belhanda'nın satışı hem de orta sahaya yapılacak takviye. Faslı yıldızın satılmasına kesin gözüyle bakılırken, teknik direktör Fatih Terim uzun bir süredir kadrosunda görmek istediği Bernard Mensah transferinin de bu transferden gelecek sıcak parayla çözülmesin istiyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Terim’in yeni sezonda kadrosunda görmeyi en çok istediği isimlerin başında gelen Bernad Mensah’ın bonservisi için aranan kaynak bulundu. Geldiği günden beri eleştiri oklarının hedefinde olan Younes Belhanda ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncunun menajeri William D’Avila ile görüşerek oyuncusunun ne pahasına olursan olsun satılacağını belirtti. 

Aslan’ın 10 numarası Belhanda, Galatasaray’da yolun sonuna geldi. Elinde oyun kurucu pozisyonunda bir futbolcusu kalmayan teknik patron Fatih Terim, küme düşen Kayserispor’un başarılı oyuncusu Bernard Mensah’ın transferini her şeyden çok istiyor. Ancak 3.6 milyon Euro’yu bulan bonservis bedelinin ödenmesi için, kulübün bir satış yapması şart. Bu sebeple Belhanda’nın bileti kesilmiş durumda.. Yıldız futbolcunun menajeri D’Avila ile yapılan görüşmede, bu hafta satışın ne pahasına olursa olsun gerçekleşmesi isteniyor. Arap kulüpleriyle yıllık 4-5 milyon Euro arasında pazarlıklar yapan D’Avila, bonservis talep edilmemesi durumunda transferin hemen resmiyete dökülececeğini Galatasaray’a bildirdi. Buna karşın Sarı-Kırmızılılar, en kötü ihtimalle bu transferden 9 milyon Euro bekliyor. Böylece bu paranın bir bölümüyle Mensah transferi, kalanıyla da diğer bonservisli takviyeler yapılabilecek.  Takımın toplanacağı 12 Ağustos’tan önce operasyonu bitirmek isteyen yönetim de, oyuncu satışlarının bu hafta tamamlanması durumunda, dış transferin çok daha kolay olacağını düşünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0