Younes Belhanda'dan şaşırtan istek!

Galatasaray'da son dakika Younes Belhanda gelişmesi... Galatasaray'ın gelecek sezon planlamasında yer almayan ve ismi Suudi Arabistan, Katar, Çin ekipleriyle anılan Younes Belhanda, takımdaki geleceğini görüşmek adına yönetimle bir araya geldi.

BONSERVİSİNİ İSTEDİ
Galatasaray'ın yıllık 5 milyon Euro'ya yakın bir bedel ödediği Belhanda'dan flaş bir talep geldi. Fransız gazeteci Manu Lonjon'un haberine göre; Faslı oyuncu, sözleşmesinin sonuna kadar Sarı Kırmızılı ekipte kalmak istediğini yönetime bildirdi. 30 yaşındaki oyuncu, "Sözleşmem bitene kadar kalmak istiyorum ama eğer gideceksem bonservisimi verin." dedi. Galatasaray'ın ciddi bir yatırım yaptığı Belhanda'yı bedava göndermeye sıcak bakmadığı ve tarafların kısa süre içerisinde yeniden bir görüşme yapması bekleniyor.

FATİH TERİM ISRARCI DEĞİL
Teknik direktör Fatih Terim'in, geçen sezonun devre arasında Suudi Arabistan'a satılmasına izin vermediği Faslı futbolcunun kalması için artık ısrarcı olmayacağı ifade ediliyor. Sarı Kırmızılı yönetim taraftarlarla yıldızı barışmayan Belhanda'yı 5 milyon Euro'dan aşağı bir bonservise bırakmayacağı gelen haberler arasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0