Yunus Akgün dikkat çekmeye devam ediyor!

Galatasaray'da iki sezondur A takım kadrosunda yer alan ve zaman zaman şans bulan Yunus Akgün bu sezon her ne kadar U19 takımında ağırlıklı olarak yer alsa da, teknik direktör Fatih Terim'in gelecek sezon planlarında yer alıyor. Göztepe maçında sonradan oyuna giren ve attığı golle ligdeki ilk gol sevincini yaşayan 2000 doğumlu oyuncu gösterdiği performansla Avrupalı takımların dikkatini çekmeye de devam ediyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; altyapıdan yetişen ve camianın büyük umutlar beslediği Yunus Akgün sezon başında Avrupa ekiplerinin gündemine gelmişti. İtalya’dan; Fiorentina, Parma, Verona ve Cagliari, Belçika’dan da Anderlecht’in, 20 yaşındaki kanat oyuncusuna ilgisi sürüyor. Özellikle İtalyan kulüplerinin, Yunus’u yakından takip ettiği ve sezon sonunda yeniden Cim Bom’un kapısını çalabileceği kaydedildi. Genç yıldız, Göztepe maçında attığı golle Galatasaray’ın ligde ağları havalandıran en genç oyuncusu olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0