Zalgiris Kaunas'ın hedefi Ertuğrul Erdoğan!

ertuğrul erdoğan
Basketbol Şubesi'nde önemli değişikliklere giden Galatasaray'da başantrenör Ertuğrul Erdoğan ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'da geçen 2 yılda başarılı bir performans ortaya koyan, Ertuğrul Erdoğan'ın adı Zalgiris Kaunas için geçiyor. 

Geçtiğimiz yıl ligde yarı final oynayan, bu sezon ise Basketbol Süper Ligi'nin tescil edilmesiyle ligi 3. sırada bitiren Galatasaray Doğa Sigorta'da koç Ertuğrul Erdoğan konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Litvanya basınından Donatas Urbonas’ın haberine göre Galatasaray Doğa Sigorta’yı çalıştıran Ertuğrul Erdoğan, Sarunas Jasikevicius’un görevden ayrıldığı Zalgiris Kaunas’ta yeni baş antrenörlük görevi için başta gelen adaylardan biri. Habere göre Ertuğrul Erdoğan'ın  Zalgiris'te çalışması için Sarunas Jasikevicius’un da önemli bir desteği bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0